Algemeen

Cheflix is een splinternieuw streaming platform waar de beste Michelinsterren chefs jou via online masterclasses leren om thuis de sterren van de hemel te koken.

Unieke masterclasses van de beste Michelinsterren chefs met o.a. Jacob Jan Boerma***, Stefan van Sprang**, Erik & Juliën van Loo**, Ron Blaauw** en Joris Bijdendijk*. De masterclasses worden prachtig weergegeven met mooie close-ups zodat het net lijkt alsof de chef naast je staat terwijl je aan het koken bent.

De Michelinsterren chefs laten je met passie zien dat koken op topniveau helemaal niet moeilijk hoeft te zijn. Je leert alle tips, valkuilen, trucs en geheimen zodat ook jij fantastische gerechten op Michelin niveau leert te bereiden.

Zeker niet! De Michelinsterren chefs laten je stap voor stap zien hoe je de recepten bereidt. De masterclasses zijn voor elk niveau toegankelijk. Je hebt geen kook ervaring nodig.

Bovendien is elke Masterclass voorzien van uitgeschreven receptuur met daarbij een handige boodschappenlijst zodat je snel zelf aan de slag kunt.

Je kunt de masterclasses vanaf elk apparaat bekijken (zoals bijvoorbeeld je smartphone, tablet, laptop of TV), zolang je maar verbonden bent met het internet. Het is niet mogelijk om de masterclasses te downloaden om offline te bekijken.

Betalen & Lidmaatschap

Je kunt 12 maanden onbeperkt alles masterclasses bekijken voor het eenmalige jaarbedrag van €19,95.

Betalen kan gemakkelijk en veilig via iDeal, PayPal, Apple Pay of creditcard. Hiervoor gebruiken wij Mollie als onze betaalprovider.

Je Cheflix lidmaatschap is 12 maanden geldig. Er geldt 1 maand opzegtermijn. Je kunt je abonnement eenvoudig opzeggen via hello@cheflix.nl, met vermelding van je klantnummer. Je klantnummer staat in je Cheflix profiel.

Na ontvangst van je e-mail zullen wij je opzegging bevestigen.

Afhankelijk van de code die je probeerde in te vullen kunnen we jou in de meeste gevallen alsnog een oplossing bieden. Neem contact met ons op via de live chat of mail naar hello@cheflix.nl

Jazeker! Wij bieden aantrekkelijke kortingen vanaf 10 accounts. Voor meer informatie, zie Cheflix Zakelijk

Account

Je kunt je wachtwoord eenvoudig veranderen op de ‘Mijn Account’ pagina onder ‘Accountgegevens’.

Het kan voorkomen dat je tijdens het aanmelden per ongeluk een verkeerd e-mailadres hebt opgegeven. Mail ons op hello@cheflix.nl, dan helpen we je snel verder!

Sorry voor het ongemak! Waarschijnlijk is er iets fout gegaan met het verwerken van je bestelling. Stuur een mailtje naar hello@cheflix.nl, dan helpen we je snel verder!

Dit kan komen doordat je browser onze cookies weigert of omdat je op meerdere apparaten tegelijk bent ingelogd. Het is niet mogelijk om gelijktijdig op meerdere apparaten naar de masterclasses te kijken.

Bekijken

Met een Google Chromecast kun je gemakkelijk het beeld op je apparaat streamen naar de TV. Hiervoor maak je gebruik van de Google Home app. Op dit moment hebben wij nog geen geïntegreerde functie, zoals je dit wellicht in andere apps wel gewend bent.

Een tweede optie is om vanuit Google Chrome op de 3 bolletjes rechtsboven te klikken (op laptop of PC) en vervolgens op ‘Casten…’ te klikken. Kies vervolgens de Chromecast waar je naar wil casten.

Je kunt ook je laptop aansluiten op je televisie met behulp van een HDMI kabel.

Nog niet, maar dit staat zeker op onze to-do lijst! Wij hebben wel geprobeerd om onze site zo mobiel-vriendelijk mogelijk te maken. Loop je ergens tegenaan of heb je suggesties voor verbeteringen? Laat het ons weten via de live chat of per mail via hello@cheflix.nl

Overig

Ja, er komen nieuwe masterclasses! Dit zullen wij tegen die tijd communiceren via onze website, social media kanalen en per e-mail (alleen voor leden).

Momenteel verwachten wij in Q1 van 2021 nog 2 extra masterclasses, met nog meer masterclasses op de planning!

Zolang je lidmaatschap geldig is kun je onbeperkt naar het volledige aanbod masterclasses kijken. Toekomstige masterclasses vallen hier dus ook onder!

Wij waarderen je feedback enorm! Heb je iets gezien wat beter kan? Stuur een mailtje naar ons op hello@cheflix.nl