Jacob Jan Boerma ***

Voormalig chef van restaurant De Leest

OVER DEZE MASTERCLASS

Leer Jacob Jan Boerma van een bijzondere kant kennen in zijn masterclass. Deze 3 sterren chef neemt je mee in eigen keuken en leert je hoe je zelf creatieve en gastronomische gerechten op tafel kunt toveren met producten uit de supermarkt en de toko.

Bekijk
Bekijk

Stefan van Sprang **

Chef van restaurant Aan de Poel

OVER DEZE MASTERCLASS

Stefan van Sprang leert jou in zijn masterclass alles over de kunst van lichte en innovatieve gerechten koken. Bekend om zijn verfijnde creaties en smaken, leert hij je de internationale keuken ontdekken.

Bekijk
Bekijk

Erik & Juliën van Loo **

Restaurant Parkheuvel

OVER DEZE MASTERCLASS

In deze unieke masterclass van topchef Erik van Loo en zijn zoon Juliën van Loo draait het om kwaliteit en smaak. Laat je enthousiasmeren door dit vader-zoon duo om de keuken in te duiken en fantastische, smaakvolle gerechten te creëren.

Bekijk
Bekijk

Ron Blaauw **

Chef van Ron Gastrobar, Ron Gastrobar Oriental Downtown en Ron Gastrobar Indonesia. Voorheen Ron Blaauw Amsterdam.

OVER DEZE MASTERCLASS

Ron Blaauw leert je in zijn masterclass hoe je met relatief weinig ingrediënten hele smaakvolle en bijzondere gerechten op tafel kunt zetten. Neem een uniek kijkje in de keuken en maak zelf deze heerlijke gerechten voor een culinaire avond.

Bekijk
Bekijk

Joris Bijdendijk *

Chef van restaurant RIJKS en restaurant Wils. Voorheen restaurant Bridges.

OVER DEZE MASTERCLASS

Joris Bijdendijk demonstreert in zijn masterclass hoe je op een versimpelde manier hele verfijnde gerechten op tafel kan zetten. De producten en smaken zijn gangbaar en laten ruimte voor eigen input. Leer van deze jonge topchef en verbreed je kennis en smaak!

Bekijk
Bekijk

SOENIL BAHADOER **

Chef van restaurant De Lindehof

OVER DEZE MASTERCLASS

In de keuken van Soenil Bahadoer komen Oost en West samen. In zijn masterclass vindt een volmaakte samensmelting plaats van Surinaamse streetfood en haute cuisine.

Aangekondigd
Online in q1 2021

Jonathan Zandbergen *

Chef van restaurant Merlet

OVER DEZE MASTERCLASS

De kookwijze van Jonathan is gebaseerd op traditie en innovatie. Mooie producten, bijzondere internationale smaken in een innovatieve Franse keuken. In deze masterclass laat hij zien hoe je met lokale ingrediënten smaakvolle gerechten creëert.

Aangekondigd
Online in q1 2021